Werkplek optimalisatie

Werkplekoptimalisatie tijdens de Coronacrisis

 

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor onze samenleving en economie. De regels die in Nederland zijn opgelegd om deze pandemie onder controle te krijgen, stelt de creativiteit van veel bedrijven op de proef.

In de meeste kantoren bijvoorbeeld, zitten de medewerkers normaliter dichter op elkaar dan 1,5 meter. Thuiswerken is op korte termijn een goede en veilige oplossing. Maar omdat het lijkt alsof het nog wel even gaat duren voordat de coronacrisis onder controle is, wordt er door veel bedrijven ook gezocht naar andere oplossingen. Het blijft namelijk voor veel werkzaamheden wenselijk om met collega’s een gezamenlijk kantoor te delen. Bovendien is thuiswerken niet voor iedereen weggelegd en is een veilige kantoorruimte noodzakelijk om de productiviteit weer te verhogen.

Cabeling4you helpt u graag bij het ontwikkelen van een corona-proof kantoor.

Werkplekoptimalisatie in tijden van de coronacrisis

  • Wilt u graag uw medewerkers de mogelijkheid geven om weer op kantoor te werken?

  • Heeft u behoefte aan een 1,5 meter werkplekoptimalisatie?


Dan staat Cabeling4you voor u klaar om u daarbij te assisteren. Het uit elkaar trekken van de bureaus en werkplekken is namelijk vaak niet voldoende om een corona proof werkplek te realiseren, daar komt meer bij kijken. Afhankelijk van de grootte van het kantoor, het aantal werkplekken en de hoeveelheid medewerkers die tegelijkertijd aanwezig zijn, stellen wij een uitgebreid plan op. In dit plan ziet u hoe de werkplek indeling geregeld is en waar de looproutes zijn. U ziet ook een opsomming van de materialen die er nodig zijn om de corona proof werkplekoptimalisatie te realiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld extra internet- en stroombekabeling, losse bureaus, akoestische scheidingswanden en glazen bureauschermen. Uiteraard weet u dan ook direct wat de corona-proof werkplek optimalisatie u gaat kosten.

Advies consult en corona-proof werkplekoptimalisatie plan

Wilt u de hulp van Cabeling4you inschakelen bij het realiseren van een corona-proof werkplek? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u op een afgesproken tijdstip langs voor een inventarisatie en advies consult. € 135,00. Graag delen wij onze kennis en kunde. 

Besluit u dit plan tot uitvoering te laten brengen door onze medewerkers? Dan worden de kosten voor het inventarisatie en advies consult en het corona-proof werkplekoptimalisatie plan in mindering gebracht op de prijs van de uitvoering.

De kosten voor de uitvoering van de corona-proof werkplekoptimalisatie is afhankelijk van de benodigde materialen. Uiteraard wordt hierbij eerst gekeken wat u zoal al in uw kantoor heeft staan. Een uitgebreide prijsopgave van de uitvoering staat in het corona-proof werkplekoptimalisatie plan beschreven.

Werkplekoptimalisatie

Het netjes wegwerken van de bekabeling, is niet de enige actie die ondernomen kan worden om het werken prettiger en efficiënter te maken op de werkplek.

Niet zichtbare bekabeling geeft een geordend gevoel en ziet er netjes uit, maar als daarbij uw beeldscherm op een pak papier staat om zo de juiste hoogte te creëren, dan is een werkplekoptimalisatie wellicht geen slecht idee.

 

Maakt (on)zichtbaar het verschil

Als er op kantoor ergonomisch en prettig gewerkt kan worden doordat de bekabeling is weggewerkt en de apparatuur ergonomisch is afgesteld, blijft er nog één knelpunt over waardoor efficiëntie belemmerd kan worden. Dat is de apparatuur zelf. Indien gewenst helpt Cabeling4you.nl daarom ook bij de bevordering van datasnelheid en het vervangen van defecte ICT hardware. Hiermee worden vervelende storingen en overbelasting voorkomen en kan er met een optimale efficiëntie gewerkt worden.

Verbetering van de werkplek

MKB LEAD werkt samen met Cabeling4you werkt daarom niet alleen de bekabeling weg maar overweegt ook of bijvoorbeeld een powerunit, nieuwe beeldschermen, het gebruik van een monitorarm of computerhouder bijdragen aan het efficiënter en voornamelijk ergonomisch werken. Uiteraard plaatsen wij geen nieuwe apparatuur zonder overleg en toestemming van u. Wij nemen hier in eerste instantie dus een adviserende rol aan. Geeft u akkoord, dan voeren wij de werkplekoptimalisatie geheel zelfstandig uit. We leveren de producten en installeren deze, zodat u en uw collega’s hier geen omkijken naar hebben.

Uw kantoor netjes en ergonomisch inrichten?
Maak een afspraak voor werkplekoptimalisatie. 

Ongestoord werken door een complete projectoplossing

Wij bieden u een complete projectoplossing voor levering, inhuizing, montage, installatie en afbekabelen. Cabeling4you.nl is gewend om het werk uit handen te nemen, ter ondersteuning van uw project of organisatie.

Wilt u geen omkijken meer hebben naar een continue werkplekoptimalisatie?

Vraag dan bij MKB LEAD / Cabeling 4 you  een complete projectoplossing aan.

Overzichtelijke en geordende werkplek

Door het managen van de kabels haalt u het maximale uit uw werkomgeving. U zorgt voor een overzichtelijke en schone werkplek omdat er minder stofvorming is, minder storingen en een hogere datasnelheid, een hogere flexibiliteit en een betere werkhouding voor u en uw collega’s omdat er meer bewegingsvrijheid is en minder afleiding. Een goede werkplekbekabeling brengt dus rust op de werkplek en verhoogt de productiviteit.

 

Meer informatie neem dan contact met ons op .

Neem contact op